Començam un nou camí

Proposam a tothom que comparteixi idees, sensacions, recomanacions culturals, paisatgístiques, culinàries... en aquest indret de trobada dels amics de la ceràmica i altres herbes

dilluns, 3 de març del 2014

El japonés Kino Satoshi guanya la V Bicma amb la seva peça "Oroshi 201306"

El japonés Kino Satoshi guanya la V Biennal de Ceràmica amb la seva peça "Oroshi 201303"

El segon premi del concurs internacional de ceràmica ha estat per "Black Lift" de l'anglesa Rachel Grimshaw

El jurat es va reunir divendres, 7 de febrer i va elegir entre les 22 peces finalistes, a les dues guanyadores. L'autor del primer premi, "Illes Balears" rebrà 6000€ i el del segon premi, "Marratxí Terra de Fang" 4000€. També va decidir atorgar una Menció d'Honor a "Sculptural Vessel", de l'alemany Jochen Rueth.
La cerimònia de lliurament dels premis es celebrà dia 28 de febrer a les 13 hores a s'Escorxador de Marratxí. El mateix acte fou també la inauguració de l'exposició de les 22 peces finalistes de la Bicma.
 L'exposició estarà oberta al públic fins dia 30 de març. L'horari d'obertura al públic serà de dimarts a dissabte de 18h a 20h. Durant la Fira del Fang (de 8 a 16 de març) hi haurà un horari especial: de 10 a 13,30 h als matins i de 16 a 20h els horabaixes.
Al concurs internacional de ceràmica V Bicma han participat 209 ceramistes de 42 països diferents. El jurat va elegir, a través de fotografies, 22 peces per ser exposades a Marratxí i optar a premi. Els autors d'aquestes peces preseleccionades les van enviar a Marratxí, perquè el jurat pogués visualitzar-les directament i elegir les millors.
 La Bicma és, actualment, l'únic concurs internacional de ceràmica artística que es celebra a Balears. 

Més informació aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada