Començam un nou camí

Proposam a tothom que comparteixi idees, sensacions, recomanacions culturals, paisatgístiques, culinàries... en aquest indret de trobada dels amics de la ceràmica i altres herbes

dissabte, 9 de març del 2013

Per què anar a la Fira del Fang?


Avui comença la XXIX Fira del Fang i aquí us proposam set motius pels que no ens podem perdre aquesta edició de la nosta Fira.

Perquè hem d'anar a la Fira:

1. Tendrem un contacte directe amb l'artesà que ens podrà explicar el procés d'elaboració, la història de les peces tradicionals,... tot el que volguem saber dels seus articles.

2. Terrissers, ceramistes, gerrers, ollers, joiers... tots els artesans que fan feina amb el fang hi són. N'hi ha de Mallorca, però també de la Península i l'estranger.

3. Sempre hi ha novetats. Els artesans sempre estan innovant. Cap fira és igual a l'anterior.

4. Coneixerem un poc més de la nostra història: al Museu hi trobam l'exposició sobre el torn: la roda i les eines tradicionals, i a la fira podem veure l'exposició del Premi Benet Mas que aquest any ens mostra com eren els forns de llenya a on es coïen les peces.

5. Veurem com fan feina els artesans. Cada dia hi ha programades demostracions en viu.

6. Hi ha tallers per a pares i nins els horabaixes: dos tallers de reproducció d'un talaiot a escala i un taller per experimentar tu mateix com funciona un torn. No vendràs a embrutar-te un poc les mans?

7. I com no, sempre hi trobarem les greixoneres i els siurells, tan característics de Pòrtol i Sa Cabaneta.

Ho veus, no t'ho pots perdre!

Aquí tens el PROGRAMA a on tendràs tota la informació.

Ens veim a la fira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada